Ik wil jullie vertellen over mijn spannende seksdate met mijn buurvrouw. Drie jaar geleden kocht ik mijn eerste huis in een rustig dorp in Noord-Holland. Eindelijk het ouderlijk huis uit en op mijzelf wonen. Als je gaat verhuizen hoort het er ook bij dat je even langs de buren gaat om kennis te maken. Ik belde aan bij mijn directe buren aan en was erg benieuwd hoe mijn buren zouden zijn. De deur ging langzaam open en er stond een wat oudere mevrouw voor me. Ze stelde zich voor als Patricia. Ik schatte haar op een jaartje of 40 en was direct onder de indruk van haar overkomen. Na deze eerste kennismaking was ik eigenlijk direct verkocht aan deze prachtige rijpe vrouw. Ik liep terug naar mijn huis met een big smile op mijn gezicht. Mijn fantasieën namen direct de vrije loop en dezelfde avond was Patricia de ster van mijn masturbatie sessie. Nondeju, wat had ik een geile milf als buurvrouw…..

De dagen verstreken zonder een glimp te zien te krijgen van Patricia. Eigenlijk zag ik totaal geen teken van leven in en rond haar huis, waardoor ik veronderstelde dat ze single was. Maar was dit geen verkeerde aanname? Want toen ik een paar dagen later Patricia zag thuis komen, dacht ik met een smoes weer met haar in contact te komen. Ik belde aan met de vraag of zij een hamer te leen had om mijn kast in elkaar te timmeren. De deur ging open, maar dit keer geen Patricia maar een vrij jonge man die open deed. Ik voelde de moed in mijn schoenen schuiven en kon niet anders dan vasthouden aan mijn plan. Ik stelde mij voor als de nieuwe buurman die graag een hamer wilde lenen. Terug naar mijn voordeur lopende was ik erg teleurgesteld over de situatie. Daar gingen al mijn fantasieën in rook op.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *