Daar lag ik dan. Zeventien jaar oud, slechts gehuld in een kwart cup strapless bh, jarretelgordeltje, kousen en mijn hoge hakken. Op mijn rug met mijn benen gespreid, de 56 jarige baas van mijn vader er tussen op me, in me zoals hij eerder die avond al had gezegd.

Ik was zo blij geweest die avond. Samen met mijn vader ging ik naar het bedrijfsfeest, hij had me vol trots aangekeken toen ik beneden kwam in het donker blauwe strapless avondjurkje. ‘Je ziet er mooi uit meisje’ was zijn reactie. ‘Goed genoeg om vanavond indruk te maken denk je? ‘ Het was te danken aan de moeder van mijn beste vriendin dat ik deze outfit had. Ik was bij haar te rade gegaan toen mijn vader me verteld had dat hij van me verwachtte dat ik met hem mee zou gaan naar het feest, zeker omdat zijn promotie er wel eens van af kon hangen. ‘De directie wil kennis maken met mijn vrouw of degene die bij mij de gastvrouw is als het nodig is.’ Had hij uitgelegd. Sinds het overlijden van mijn moeder, had ik min of meer haar taken overgenomen, om er voor te zorgen dat mijn vader goed voor de dag kwam. Mijn vader had me naar de auto begeleid en in de auto zei hij nog tegen me dat zijn collega’s jaloers op hem zouden zijn met zo’n knappe dochter aan zijn zij.

Bij binnenkomst stond de directie op een rij met hun echtgenoten om iedereen persoonlijk welkom te heten. Ik bloosde toen ik de blikken van de heren over me heen voelde glijden. Mijn vader stelde me vol trots voor aan de algemeen directeur Jonah Dismark. Zijn warme hand hield me net iets langer vast dan nodig was en zijn blik gleed waarderend over me en bleef rusten op mijn borsten. ‘Ik wist niet dat je dochter al zo groot was Theo.’ Zei hij met een vriendelijke lach. Ik kon alleen maar vriendelijk terug lachen. Het moet ongeveer een uurtje later zijn geweest dat Dismark aan onze tafel verscheen. Hij stak zijn hand naar me uit ‘Dans met me.’ Het was geen vraag maar meer een bevel. ‘Ga maar, je danst immers graag’ zei mijn vader. Ik pakte zijn hand vast en liet me naar de dansvloer begeleiden. Tijdens de eerste dans merkte ik dat zijn ogen regelmatig naar mijn borsten gingen. ‘Je vader mag trots zijn op zo’n knappe dochter. ‘merkte hij op. ‘Dank u ‘wist ik uit te brengen ‘ik ben ook trots op hem.’ Het nummer was afgelopen en ik dacht dat hij met terug zou brengen naar mijn vader. Een nieuw langzaam nummer werd in gestart en hij trok me in zijn armen dicht tegen hem aan. Mijn borsten tegen zijn borst, mijn heupen tegen de zijne. Ik voelde dat hij flink gespierd was. Zijn hand gleed van mijn rug omlaag naar mijn bil en hij trok me nog dichter tegen zich aan. Ik kreeg een rood hoofd toen ik de bobbel in zijn broek voelde.

‘Voor de avond om is lig je naakt onder me terwijl mijn pik diep in je kutje zit’ fluisterde hij in mijn oor. Verbaasd keek ik hem aan en probeerde los van hem te komen maar hij hield me stevig vast. ‘Ik wil je horen snakken naar adem als ik mijn pik in je steek en je horen kreunen van genot als ik je neuk.’
‘U kunt me niet zomaar neuken’ bracht ik uit en probeerde niet te merken dat het voelen van zijn harde pik door onze kleren heen en zijn woorden er voor zorgde dat ik een tintelend gevoel in mijn kutje kreeg.
Hij grijnsde: ‘Daar kom je nog wel achter.’ De dans was afgelopen en nu bracht hij me wel terug naar de tafel waar mijn vader aanzat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *