Het was een mooie zonnige dag en ik en mijn 2 beste vrienden besloten om gezellig naar het strand te gaan. Al snel vonden we een mooi plekje in de zon. Naar een uurtje besloot ik om even een rondje te lopen over het strand. Al snel zag ik 3 mooie dames in de zon liggen, waarvan er 1 echt mijn aandacht trok. Schaamteloos bekeek ik haar van top tot teen. Haar mooie ronde borsten trokken meteen mijn aandacht, als ik moet schatten een flinke D cup denk ik,

verder heeft ze een mooi gezicht met blauwe ogen en donkerblond haar. ‘kun je het zien?’ vraagt 1 van haar vriendinnen. ‘Ik keek niet naar jou hoor geen zorgen.’ reageerde ik een beetje arrogant. Haar vriendinnen begonnen te lachen en ik kreeg een geirriteerde blik terug. We maakten een praatje en besloten vanavond gezellig met zn 6en op stap te gaan. Snel loop ik terug naar mijn vrienden en vertel ze dat ik 3 knappe vrouwen heb ontmoet waar we vanavond een drankje mee gaan doen. We hebben nog lekker een paar uur in de zon gelegen voor we langzaam terug gingen naar het hotel om ons klaar te maken. Toen ik klaar was met douchen keek ik in mijn koffer naar een mooie outfit, ik moet er goed uitzien want pffff wat is ze lekker. Ik besloot om voor een zwarte blouse en een spijkerbroek te gaan. Toen we alle 3 aangekleed waren dronken we een aantal biertjes om vervolgens aangeschoten naar de club te gaan. Gelijk bij binnenkomst zagen we de dames staan en ik stelde netjes mijn vrienden voor en vroeg de dames wat ze wouden drinken. ´Loop je mee? Ik denk niet dat ik 6 drankjes in mn eentje mee ga krijgen’ grapte ik tegen het meisje die vanmiddag mijn volledige vleeskeuring al doorstaan had. Ze knikte glimlachend en liep met me mee naar de bar. ‘hoe heet je eigenlijk?’ vroeg ze. ‘Ik ben mark, en jij? ‘Rosa’. Nog even kletsten we verder over ons leven in Nederland en we hadden erg veel gemeen. Uiteindelijk besloten we om toch maar naar onze vrienden te gaan omdat die nu al ruim een kwartier op hun drankje aan het wachten waren. De sfeer was erg aangenaam en een aantal drankjes verder was iedereen gezellig aan het dansen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *