Vergeet nu de wereld om je heen en gun jezelf een beetje welverdiende me-time. Ontspan je en zoek je meest relaxte houding onder de warme straal van de douche. Kruis nu je armen en laat je handen over je bovenbeen glijden.. Streel jezelf, volg met je handen en je vingers de vormen van je lichaam. Streel jezelf steeds hoger en steeds meer naar de binnenkant van je bovenbenen.. Voel hoe je vingers aan beide kanten je gevoelige plekje plagerig ontwijken. Laat je handen doorglijden langs je vulva en leidt ze al strelend langs je heupen richting je billen. Rust nu fijn tegen de muur en ga ietsjes door je knieën.. Voel je ontspannen en tegelijk de spanning in je handen en in je vingertoppen..  Streel nu met 1 hand je linkerborst zacht… Kneed haar zacht maar neem haar steeds steviger in je hand.. Je andere hand laat je rustig op verkenningstocht gaan. Steeds lager en lager. Totdat je met de palm van je hand het silhouet van je poesje raakt. Met je hand bereik je nu voorzichtig je vrouwenheuveltje. Voel plagerig langs de randen van je poesje.. Je vingers glijden met gemak over je mooi geschoren vrouwelijkheid. Merk hoe je kutje nu reageert op de kleinste aanraking van je verleidelijke vingers.. Je adem versnelt. Je wilt en moet nu met je warmste plekje spelen. Als vanzelf spreid je je benen ietsjes meer.. je voelt hoe warme waterstralen zich een weg banen langs je lipjes.. streel ze nu zachtjes met langzame cirkeltjes.. raak ze eerst heel lichtjes.. maar versnel een beetje en gebruik langzaam wat meer druk.. Voel je lichaam veranderen door je verlangens.. Merk hoe je lichaam zich helemaal aan je overgeeft. Voel de onweerstaanbare tintelingen uit je intiemste plekje stralen, en laat nu 1 vinger voorzichtig tussen je lipjes door glijden. Zachtjes op en neer.

Vingeren

Heel lichtjes strelend van boven naar onderen.  Voel hoe je fijnste plekje steeds mooier, zachter en vochtiger wordt.. Raak haar nu maar lief en zacht. Streel je kutje teder, met gevoel en heel voorzichtig.. Volg met je vingers je binnenste lipjes en voel hoe plots 1 vingertopje als vanzelf verdwijnt.. Merk hoe je lichaam smacht naar je aanrakingen. Voel de zachtheid van je poesje aan je vingertopje zuigen. Geef haar snel een beetje meer.. 1 vinger glijd moeiteloos in je.. je sappen heten je vinger welkom.. steeds ietsjes meer.. betast je warmste plekje.. en haal je vingers een beetje sneller heen en weer.. Je vergeet alles om je heen en geeft nu toe aan je diepste verlangens. Streel jezelf langzaam en maak je kutje heerlijk nat.. door je warme vocht voel je nu alles heerlijk glad. Je voelt hoe je klitje zich een beetje opricht. Laat nu 2 vingers in je glijden en beweeg ze langzaam op en neer. Verken je warme grotje, tintel met je vingertoppen aan de binnenkant van je vochtige kutje. Je warme natte vingers verlangen naar je knopje.  Je klitje schreeuwt om je vingers. Ben je al moe lieve schat? XXX

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *